Română English  
     
 
Prima Pagina Despre Noi Servicii Portofoliu Articole Harta sitului Contact   

 

Consultanta
Studii
Proiectare

Teleferice, Teleski
Telegondole
Zapada artificiala
Dezvoltari zone montane

Certificare ISO 9001
Brevet de turism

Experienta
de peste 30 de ani


Linkuri


www.isr.at
Revista internationala de teleferice "INTERNATIONALE SEILBAHN-RUNDSCHAU - ISR"


www.oitaf.org

ORGANIZATIA INTERNATIONALA DE TRANSPORT CU CABLU (O.I.T.A.F.) 


www.interalpin.eu

Interalpin 2007, targ international
pentru tehnologii alpine

Cazare
www.Romania-Turistica.ro

Cazare la pensiuni si hoteluri in Romania


www.incdt.ro
Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Turism

 

 

Transcablu SRL - Portofoliu
 referinte


TITLIS ROTAIR - Elvetia
Teleferice Engelberg-Trubsee-Titlis SA

Engelberg, 30 noiembrie 1999 / Ru-bs

Recomandare pentru Petre Popa -jr

        "Semnatarul acestei recomandari l-a cunoscut pe Petre Popa cu trei ani urma. Dintr-o prima intalnire s-a ajuns la o relatie de incredere, bazata in special pe turism, respectiv interese comune in teleferice.

        Cu aceasta ocazie Petre Popa a colaborat la intreprinderea noastra de optimizare a unei linii pentru un telescaun de legatura, a carei statie de baza, respectiv de sosire erau extrem de greu de plasat in teren. Aceasta nu numai din punct de vedere topografic ci si din considerente legale si pretentii de proprietate.

        Am avut in continuare un viu schimb de experienta despre organizarea administrarii telefericelor, despre utilizarea utilajelor, despre toate problemele de functionare ale diferitelor instalatii de transport.

        Am avut de asemenea ocazia sa adancesc si sa aprofundez acest schimb de experienta in domeniul de activitate a lui Petre Popa, in Romania.

        Pentru intreprinderea noastra Petre Popa este un element de-a dreptul valoros, ne-au impresionat de fiecare data cunostintele sale de specialitate temeinice si modul sau de a proceda logic si in vederea atingerii obiectivelor.

        Nu putem decat sa speram ca va reusi, impreuna cu adevarati experti in turism si mai ales in ramura telefericelor sa-si transpuna in viata ideile in propria tara, pentru a impulsiona spre viitor turismul si mai ales ramurile de teleferice si hoteluri.

        In Titlis Petre Popa va fi mereu un prieten si coleg de specialitate asteptat cu bucurie."

Cu salutari cordiale
TITLIS ROTAIR
Teleferice Engelberg-Trubsee-Titlis SA

Eugenio Rugger
Director Bet AG pana la 31.10.99MINISTERUL TURISMULUI

I.N.C.D.T.
INSTITULUI NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE IN TURISM

RECOMANDARE

        Institutul National de Cercetare - Dezvoltare in Turism INCDT Bucuresti a realizat in decursul celor peste 30 de ani de functionare o serie de studii si proiecte privind evaluarea si valorificarea domeniului schiabil din zona montana a Romaniei. Aspectele tehnice privind identificarea, delimitarea si proiectarea partiilor de schi, a instalatiilor de transport pe cablu, precum si a celorlalte dotari aferente au fost realizate de catre institutul nostru in colaborare cu specialisti in domeniu.

        In acest sens, o colaborare deosebita am avut-o cu S.C. TRANSCABLU SRL Brasov, care detine prin d-ul Petre Popa si ceilalti specialisti ai firmei o mare experienta in domeniu.

        Drept lucrari de referinta realizate de institutul nostru in colaborare cu S.C. TRANSCABLU SRL Brasov amintim "Studiul privind valorificarea potentialului turistic al Depresiunii Petrosani" si "Studiul de oportunitate privind crearea statiunii turistice Padina - Pestera".

        Pentru experienta si lucrarile realizate, recomandam firma "TRANSCABLU" SRL pentru abordarea cu succes a oricarei lucrari privind amenajarea domeniilor schiabile si proectarea instalatiilor de transport pe cablu.

Director general
Alexandru STANCU
I.N.C.D.T Romania

Sus

 

     

  Copyright 2002 SC Transcablu SRL

  • Produs de NetBiz